Bedrijfsfitness

Een gezond bedrijf begint bij een gezonde werknemer!

De gezondheid van de werknemer krijgt de laatste tijd steeds meer aandacht.

De veranderingen in de gezondheidszorg in Nederland hebben er toe geleid dat werkgevers het voortouw hebben genomen om hun personeelsbestand gezond en fit te houden. Bedrijfsfitness is een integraal onderdeel van het totale gezondheidsplan en de arbeidsomstandigheden. Een werknemer die prettig kan sporten heeft minder kans op gezondheidsproblemen, zal minder snel gezondheidsklachten hebben en zit lekkerder in zijn of haar vel. Gezondheidsklachten zijn zowel voor de werknemer als de werkgever niet leuk, het is dus zaak om het verzuim door gezondheidsklachten terug te dringen. Bedrijfsfitness is daarvoor een goed middel, ook voor medewerkers die reeds gezondheidsklachten hebben.

Bodde Bouman Sportcentrum is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan van Bedrijfsfitness Nederland. Werknemers van aangesloten bedrijven krijgen gemiddeld 50% voordeel op fitness bij deelnemende sportscholen. Bovendien is bedrijfsfitness volledig aftrekbaar in het huidige belastingstelsel. Voor meer informatie over bedrijfsfitness kunt u contact opnemen met Hilde Bouman via telefoonnummer 0591-22 03 79.

Voorwaarden bedrijfsfitness

 

Inschrijven:
Persoonlijk inschrijven kan via het inschrijfformulier en de medische vragenlijst. Vervolgens stellen wij een persoonlijk trainingsschema op en volgt de planning voor Fitness in groepsverband of vrije Fitness (zie het schema bij openingstijden). Aan de inschrijving zijn geen kosten verbonden.

Deelnemers die medische klachten hebben krijgen een intake bij de fysiotherapeut, de kosten hiervan worden eventueel vergoed door de aanvullende ziektekostenverzekering voor fysiotherapie.

Abonnement:
Individueel trainen tijdens vrije Fitness of met eigen groep op vast tijdstip. U kunt er ook voor kiezen om zich in te schrijven bij een bestaande groepsles Fitness of Fitness in groepsverband. U kunt zelf kiezen hoe vaak u per week wilt trainen: een keer, twee keer of onbeperkt. Het bedrijfsfitness-abonnenment is uitsluitend als halfjaarabonnement verkrijgbaar. Wij bieden kortingen op basis van het aantal deelnemers: 10% korting vanaf  5 personen, 15% korting vanaf 10 personen.  Opzeggen kan een maand voor het aflopen van het halfjaarabonnement.

 

Banner BFNL medium rectangle

Nationaal Bedrijfsfitness Plan

 

Bodde Bouman Sportcentrum is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!

Neemt jouw bedrijf nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl en tip je werkgever. Of neem voor meer informatie contact op met Bedrijfsfitness Nederland, de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor werkgevers geheel kosteloos verzorgt.

Bedrijfsfitness Nederland
Postbus 842, 8440 AV Heerenveen
Telefoon: 0513 - 633 111
Fax: 0513 - 636 050
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.bedrijfsfitnessnederland.nl