BUITEN FITNESS (START 8 MAART 2021).

Update 5 maart 2021.

Beste leden!

Het voorjaar komt eraan, we gaan buiten fitnessen!

Lees verder
oproep: Petitie sportscholen open!

Via onderstaande deze link kunnen jullie een petitie ondertekenen om de sportscholen zo snel mogelijk weer open te krijgen. We rekenen op jullie! Samen staan we sterk!

Petitie sportscholen moeten weer open!

Team Bodde Bouman Sportcentrum

Update 12 februari 2021

Beste leden,

We hopen dat het jullie allemaal nog goed gaat tijdens deze voortdurende lockdown. Velen van jullie verslijten de wandelschoenen (en vanaf nu waarschijnlijk ook de schaatsen).

Lees verder
Update 3-1-2021

Beste leden,

Allereerst wensen we jullie allemaal een gelukkig, sportief, maar vooral gezond 2021! Omdat we nog tot en met 19 januari gesloten moeten blijven, zullen de goede voornemens dit jaar anders uitgevoerd moeten worden dan andere jaren.

Lees verder
Update 28-12-2020

Beste leden!

Helaas heeft onze tent, die werd gebruikt voor de buitentrainingen, achter ons pand aan de Suiderbaanstraat de storm Bella niet overleefd.

Lees verder
Update 14-12-2020

Beste leden,

Helaas heeft premier Rutte vanavond nieuwe zwaardere maatregelen aangekondigd in verband met het Corona-virus.

Lees verder
Mondkapjesplicht/update 27-11-2020

Beste leden,

Vanaf 1 december a.s. is het van overheidswege verplicht een mondkapje te dragen in openbare ruimtes. Omdat ons Sportcentrum dan ook onder deze verplichting valt, hieronder alles even op een rijtje zoals het zal moeten.

Lees verder
update 17-11-2020.

 

Beste leden!

Hoera, goed nieuws! Vanaf donderdag 19 november mogen er weer groepslessen gegeven worden.
M.i.v. die datum gaan we ons lesrooster dus weer aanpassen en kunnen de liefhebbers ook weer buiten in groepsverband trainen!

Jullie zullen begrijpen dat we daarom nu minder online lessen gaan aanbieden. Hieraan kun je deelnemen bijvoorbeeld bij verkoudheid en/of als je getest moet worden (wanneer je dus thuis moet blijven) of als inhaalles wanneer je op een ander tijdstip niet in de gelegenheid bent. Tevens wijzen we jullie er nog weer even op dat bij de online lessen een elastiek/dynaband nodig is, deze zijn te verkrijgbaar bij de balie aan de Rondweg.

Team Bodde Bouman Sportcentrum.

Bedrijfsfitness Startweken

Sport jij al met korting via bedrijfsfitness of wil je dit graag? Iedereen kan meedoen met de Bedrijfsfitness Startweken. Maak nu kans op fantastische prijzen!

De Bedrijfsfitness Startweken zijn weer losgebarsten, een gezonde zaak! Bij Bodde Bouman Sportcentrum bieden we jou de mogelijkheid om voordelig te komen sporten met een bedrijfsfitnessabonnement.

Lees verder
Update 30 juni 2020


Beste leden,

Wij zijn per 1 juli a.s. weer volledig OPEN dus jullie kunnen ook weer binnen aan de slag!

Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben wij een protocol opgesteld, uitgaande van de richtlijnen van het RIVM.

Lees verder